AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada hortum görmek

Kahve falında havada hortum görmek

Kahve falında havada hortum görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, konforunun yerinde olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, gelirin tükeneceğine, kendisini ailesine vereceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada hortum gördüyseniz:

  • Yanlış giden şeyleri düzeltebilir, iş birliğine açık olabilirsiniz.

Kahve falında havada hortum oluştuğunu görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına yorulur.

Kahve falında hava hortumu görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında hortum hava olayı görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında havada hortum çıktığını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına inanılır.

Kahve falında havada hortum görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, saygınlığına leke sürüleceğine işarettir.

Kahve falında ateşli hortum görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla yıkamak hayırla yad etmeye, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir