AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum toplamak

Kahve falında hortum toplamak

Kahve falında hortum toplamak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işaret eder.

Kahve falında hortum toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Kahve falında hortum toplamak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğa olayı hortum görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında musluğa hortum takmak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi hortum görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında evi hortumla yıkamak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında havada hortum çıktığını görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla su atmak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Kahve falında rüzgar hortumu görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir