AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum çıktığını görmek

Kahve falında hortum çıktığını görmek

Kahve falında hortum çıktığını görmek işlerinin istediği gibi olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortum çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Kahve falında hortum çıktığını görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında denizde hortum çıktığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortum çıktığı görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında havada hortum çıktığını görmek büyük bir makama geleceğine, alkış alacağına işarettir.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu hortum görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında hortumla kapı yıkamak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir