AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu hortum görmek

Kahve falında çamurlu hortum görmek

Kahve falında çamurlu hortum görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu hortum gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Kahve falında çamurlu hortum görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında hortumla sulama yapmak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortum tsunami görmek kazancının hiç azalmayacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında doğal hortum görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü hortumu görmek bolluğa kavuşacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sel ve hortum görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek hevesinin kursağında kalacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş hortumu görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir