AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin saldırdığını görmek

Kahve falında kedinin saldırdığını görmek

Kahve falında kedinin saldırdığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kedinin saldırdığını gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Kahve falında siyah kedinin saldırdığını görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, işlerin yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru kedinin saldırdığını görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında kedinin saldırdığını görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediye saldırmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedinin saldırdığını görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kedilerin saldırdığını görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kediye saldırdığını görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir