AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı saldırdığını görmek

Kahve falında ayı saldırdığını görmek

Kahve falında ayı saldırdığını görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ayı saldırdığını gördüyseniz:

  • Tamamen rastlantısal bir fikir sonuca giden yolun anahtarına dönüşebilir.

Kahve falında ayı saldırdığını görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedinin saldırdığını görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında aslanın saldırdığını görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında düşmana saldırmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında arabaya saldırmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin saldırdığını görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayının birine saldırdığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir