AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ötmesi duymak

Kahve falında horoz ötmesi duymak

Kahve falında horoz ötmesi duymak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Kahve falında horoz ötmesi duymak gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Kahve falında horoz ötmesi duymak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında horoz sesi duymak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz ve köpek görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz ötmesi görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tavukla horoz görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerini boşvereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoza binmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında civciv horoz görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işarettir.

Kahve falında horoz adamak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir