AnaSayfa / Genel / Kahve falında hocadan öğüt almak

Kahve falında hocadan öğüt almak

Kahve falında hocadan öğüt almak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hocadan öğüt almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında hocadan öğüt almak rahat bir hayat sağlayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneden öğüt almak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğüt dinlemek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında öğütülmüş kahve görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden öğüt almak ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında birinden öğüt almak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında öğüt almak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında öğüt verdiğini görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, tabiri caizse can bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir