AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğüt almak

Kahve falında öğüt almak

Kahve falında öğüt almak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğüt almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önemli denebilecek konulardaki destekleri veya teklifleri olumlu düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında öğüt almak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden öğüt almak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında öğütülmüş buğday görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında öğütülmüş kahve görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, hayırlı haberler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine öğüt vermek yeni ev eşyaları alınacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanına öğüt vermek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinden öğüt almak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öğüt verdiğini görmek ticarette şansının yaver gideceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir