AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam hoca görmek

Kahve falında imam hoca görmek

Kahve falında imam hoca görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntı çekeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında imam hoca gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Kahve falında imam hoca görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoca imam görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında imamı azamı görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imam bayıldı görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında imamın kuran okuduğunu görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında imam bayıldı yemek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında imam nikahlı olduğunu görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında imamla yemek yemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir