AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde hırsızlık görmek

Kahve falında evinde hırsızlık görmek

Kahve falında evinde hırsızlık görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde hırsızlık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında evine giren hırsızı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında evine hırsızın girdiğini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının evine hırsızın girdiğini görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret eder.

Kahve falında evine giren hırsızı yakalamak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına delalettir.

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde hırsızlık görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı hırsızı görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir