AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızdan korkmak

Kahve falında hırsızdan korkmak

Kahve falında hırsızdan korkmak yokluğa, darlığa düşeceğine, zorlukların günden güne artacağına, bazen fakirlik görüleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hırsızdan korkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kötü bir duruma düşürmemek veya imajınıza zarar vermemek için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında hırsızdan korkmak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve giren hırsızdan korkmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında telefon hırsızı görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine inanılır.

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde hırsızlık olduğunu görmek işlerinden belirsizlik olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında dükkanda hırsızlık yapmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir