AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırka vermek

Kahve falında hırka vermek

Kahve falında hırka vermek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hırka vermek gördüyseniz:

  • Size faydası olabilecek bağlantılar kurmanız gerekebilir.

Kahve falında kahverengi hırka giymek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yün hırka görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk hırka görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek hırkası görmek borçların biteceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hırka istemek bedenen ve ruhen iyi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kazancın katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, ekmeğinin bereketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe hırka görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir