AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi hırka görmek

Kahve falında krem rengi hırka görmek

Kahve falında krem rengi hırka görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi hırka gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Kahve falında krem rengi hırka görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, edilen duaların kabul edileceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi hırka giymek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret eder.

Kahve falında krem rengi yatak örtüsü görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine yorulur.

Kahve falında krem rengi ayakkabı görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi çizme giymek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi çarşaf görmek işe gösterilen ilginin artacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalettir.

Kahve falında krem rengi terlik görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına inanılır.

Kahve falında krem rengi halı görmek kendisine olan güveninin artacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir