AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırka almak

Kahve falında hırka almak

Kahve falında hırka almak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, hayırlı kapılar açılacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, elinin de bolluk göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hırka almak gördüyseniz:

  • Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Kahve falında hırka görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında yün hırka görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, darlık içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka örmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz hırka satın almak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi hırka görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında sökülmüş hırka görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Kahve falında yırtık hırka görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir