AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık hırka görmek

Kahve falında yırtık hırka görmek

Kahve falında yırtık hırka görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işinde yükseleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık hırka gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında yırtık hırka görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yeni hırka görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, malını ve parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert hırka görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu hırka giymek kötü halinden eser kalmayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında hırka hediye etmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı hırka almak bir anda atılıma geçeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni hırka giymek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı hırka giydiğini görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir