AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi tüyü görmek

Kahve falında hindi tüyü görmek

Kahve falında hindi tüyü görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindi tüyü gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Kahve falında tüysüz hindi görmek sağlığın bozulacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına alamet eder.

Kahve falında hindi tüyü görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hindi kovalaması görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindi kafası görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz hindi görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hindi eti yemek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına alamet eder.

Kahve falında vahşi hindi görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hak yolundan ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek mevki makam sahibi olunacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir