AnaSayfa / Genel / Kahve falında araçla gitmek

Kahve falında araçla gitmek

Kahve falında araçla gitmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayattan yana keyif bulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dini inançların güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında araçla gitmek gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında araçla gitmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araçla geri gitmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı araç görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında araçla yokuş çıkmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araç devrilmesi görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araca yakıt almak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araç satın almak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında motorlu araca binmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir