AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi hatırlamamak

Kahve falında bir şeyi hatırlamamak

Kahve falında bir şeyi hatırlamamak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, oğlu evli ise boşanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi hatırlamamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konulara daha fazla zaman ayırmanız ekstra gelirler elde edilmesinde faydalı olabilir.

Kahve falında bir şeyi hatırlamamak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına işaret eder.

Kahve falında hiçbir şey hatırlamamak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında gördüğünü hatırlamamak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında hatır sormak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hal hatır sormak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gördüklerini hatırlamamak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında isim hatırlamamak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ihtilam olduğunu hatırlamamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir