AnaSayfa / Genel / Kahve falında görüleni hatırlamamak

Kahve falında görüleni hatırlamamak

Kahve falında görüleni hatırlamamak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, istemediği halde borçlanacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Kahve falında görüleni hatırlamamak gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında görüleni hatırlamamak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hal hatır sormak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında isim hatırlamamak fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında gördüğünü hatırlamamak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında hatır sormak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gördüklerini hatırlamamak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ihtilam olduğunu hatırlamamak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyi hatırlamamak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir