AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç görmediği bir yeri görmek

Kahve falında hiç görmediği bir yeri görmek

Kahve falında hiç görmediği bir yeri görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında hiç görmediği bir yeri gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında hiç görmediği bir yeri görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında hiç görmediğin bir yere gitmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç gitmediğin bir yere gitmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, maddi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle evlenmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı insanları görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç sevmediğin birini görmek çok büyük özgüven kazanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir