AnaSayfa / Genel / Kahve falında heyelan deprem görmek

Kahve falında heyelan deprem görmek

Kahve falında heyelan deprem görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, nimetin çoğalacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında heyelan deprem gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Kahve falında deprem heyelan görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında heyelan deprem görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında heyelan altında kalmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında sel heyelan görmek zenginlik sahibi olunacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalettir.

Kahve falında heyelan görmek borçların gittikçe artacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak kayması heyelan görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel ve heyelan görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında heyelan olduğunu görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir