AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel ve heyelan görmek

Kahve falında sel ve heyelan görmek

Kahve falında sel ve heyelan görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sel ve heyelan gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Kahve falında heyelan ve sel görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında sel heyelan görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sel ve heyelan görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında heyelan deprem görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında heyelan görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak kayması heyelan görmek sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında heyelan olduğunu görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem heyelan görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir