AnaSayfa / Genel / Kahve falında heyelan olduğunu görmek

Kahve falında heyelan olduğunu görmek

Kahve falında heyelan olduğunu görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, dönülmez yollara gireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında heyelan olduğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Kahve falında heyelan ve sel görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında heyelan olduğunu görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında heyelan deprem görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında heyelan altında kalmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sel ve heyelan görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında heyelan görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sel heyelan görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kayması heyelan görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir