AnaSayfa / Genel / Kahve falında hesabına para yattığını görmek

Kahve falında hesabına para yattığını görmek

Kahve falında hesabına para yattığını görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hesabına para yattığını gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında hesabına para yattığını görmek işlerin düzene gireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banka hesabına para yattığını görmek istediği başarıya kavuşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında bankaya para yattığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, evini ve ailesini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda yatan bebek görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla yattığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işarettir.

Kahve falında evin yana yattığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir