AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yana yattığını görmek

Kahve falında evin yana yattığını görmek

Kahve falında evin yana yattığını görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, hayatının da düzene gireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin yana yattığını gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Kahve falında evin yana yattığını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin yan yattığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında evinin yan yattığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısını yanarken görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun evini yanarken görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evini yanarken görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evini yanarken görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında yanan evin içinde olmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir