AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesle tartışmak

Kahve falında herkesle tartışmak

Kahve falında herkesle tartışmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, huzurlu hissedileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında herkesle tartışmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında herkesle tartışmak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında herkesten helallik istemek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında herkesi sarhoş görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret eder.

Kahve falında herkesin yanında banyo yapmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında herkes içinde banyo yapmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında herkesi öldürdüğünü görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında herkesi görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı herkesi görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir