AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesin hasta olduğunu görmek

Kahve falında herkesin hasta olduğunu görmek

Kahve falında herkesin hasta olduğunu görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, yenileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına yorulur.

Kahve falında herkesin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında herkesin hasta olduğunu görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkesi hasta görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin birbirini öldürdüğünü görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında herkesin önünde banyo yapmak gelirini de büyük oranda arttıracağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesle küsmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına inanılır.

Kahve falında herkesin içinde banyo etmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında herkesle kavga etmek onları okula göndereceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Kahve falında herkese kızmak anlaşmalardan cayılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir