AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailedeki herkesin öldüğünü görmek

Kahve falında ailedeki herkesin öldüğünü görmek

Kahve falında ailedeki herkesin öldüğünü görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, daha rahat para kazanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, herkesin rahat edeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ailedeki herkesin öldüğünü gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında ailedeki herkesin öldüğünü görmek acı veren durumların vuku bulacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkesi öldürmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında herkesi öldürdüğünü görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalettir.

Kahve falında herkesin öldüğünü görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalettir.

Kahve falında herkesin birbirini öldürdüğünü görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin yanında banyo yapmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında herkesin önünde yıkanmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına inanılır.

Kahve falında herkesin elini öpmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir