AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesi öldürmek

Kahve falında herkesi öldürmek

Kahve falında herkesi öldürmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında herkesi öldürmek gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Kahve falında herkesin birbirini öldürdüğünü görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında ailedeki herkesin öldüğünü görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet eder.

Kahve falında herkesi öldürdüğünü görmek hak ve din yolunu bırakacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Kahve falında herkesin öldüğünü görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında herkesi öldürmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde yıkanmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında herkesin içinde kaka yapmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herkesin önünde yıkanmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir