AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesi hamile görmek

Kahve falında herkesi hamile görmek

Kahve falında herkesi hamile görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, insanların güvenini kazanacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herkesi hamile gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında herkesi hamile görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin hamile olduğunu görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında herkese küsmek problemlerin çözüme kavuşacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ailedeki herkesin öldüğünü görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında herkesle vedalaşmak maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesin içinde yıkanmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı herkesi görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, günlerini bunun için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesin yanında banyo yapmak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir