AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hemşire olarak görmek

Kahve falında kendini hemşire olarak görmek

Kahve falında kendini hemşire olarak görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, işlerinin istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini hemşire olarak gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Kahve falında hemşire forması giymek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede hemşire olarak çalışmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hemşire forması giymek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini hemşire olarak görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hemşirelik okumak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında hemşire kıyafeti giydiğini görmek günah ve suç işleyeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hemşire öpmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hemşire forması görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir