AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz kavurmak

Kahve falında ceviz kavurmak

Kahve falında ceviz kavurmak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, alım gücünün artmasına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz kavurmak gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Kahve falında ceviz kavurmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç kavurduğunu görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işarettir.

Kahve falında badem kavurmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sorunlarının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında un kavurmak çok zor zamanlar yaşayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında fındık kavurmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kıyma kavurmak kötü gününden de geri duracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un helvası kavurmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağda soğan kavurmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir