AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikopter sürdüğünü görmek

Kahve falında helikopter sürdüğünü görmek

Kahve falında helikopter sürdüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında helikopter sürdüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Kahve falında helikopter sürdüğünü görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun uçak sürdüğünü görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine yorulur.

Kahve falında araba sürdürmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin oje sürdüğünü görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında birinin ruj sürdüğünü görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek eğlenceli günler geçireceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında taksi sürdüğünü görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir