AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun uçak sürdüğünü görmek

Kahve falında oğlunun uçak sürdüğünü görmek

Kahve falında oğlunun uçak sürdüğünü görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun uçak sürdüğünü gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun uçak sürdüğünü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun kamyon sürdüğünü görmek depresyona gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun araba sürdüğünü görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin araba sürdüğünü görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında bal sürdüğünü görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski araba sürdüğünü görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kamyon sürdüğünü görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin oje sürdüğünü görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir