AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla yolculuğa çıkmak

Kahve falında arabayla yolculuğa çıkmak

Kahve falında arabayla yolculuğa çıkmak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, üzüntü duyacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, onlardan medet umacağına, çıkış yolları bulacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulur.

Kahve falında arabayla yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Kahve falında arabayla yolculuğa çıkmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle yolculuğa çıkmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuğa çıkmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valizlerle yolculuğa çıkmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aileyle yolculuğa çıkmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, zorluklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında yolculuğa çıkmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uzak yolculuğa çıkmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir