AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında aileyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında aileyle yolculuğa çıkmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında aileyle yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında ailesiyle yolculuğa çıkmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında aileyle yolculuğa çıkmak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında ailece yolculuk yapmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında aileyle tatile çıkmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yolculuğa çıkmaktan vazgeçmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Kahve falında valizle yolculuğa çıkmak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kazancının da azalacağına inanılır.

Kahve falında aniden yolculuğa çıkmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir