AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat hediye görmek

Kahve falında saat hediye görmek

Kahve falında saat hediye görmek çok kötü günler yaşayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine işarettir.

Kahve falında saat hediye gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Kahve falında saat hediye edildiğini görmek işlerin yolundan çıkacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saat hediye aldığını görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye saat takmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden saat hediye almak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saat hediye görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş saat hediye almak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birine saat hediye etmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir