AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bal verdiğini görmek

Kahve falında birine bal verdiğini görmek

Kahve falında birine bal verdiğini görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, projenin gerçekleştirileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine bal verdiğini gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında birine bal verdiğini görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında camide vaaz verdiğini görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin can verdiğini görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına alamet eder.

Kahve falında gül verdiğini görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin sarımsak verdiğini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir