AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır yorgan görmek

Kahve falında hazır yorgan görmek

Kahve falında hazır yorgan görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, imkanlarının artacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine inanılır.

Kahve falında hazır yorgan gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalı, olayların üzerine gitmek yerine, olayların istendiği şekilde ilerlemesini sağlayacak koşulların oluşmasını beklemelisiniz.

Kahve falında hazır yorgan görmek yüzünün her daim güleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında ev taşımaya hazırlanmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında amerikaya gitmeye hazırlanmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hazır su görmek çok hayırlı işlere atılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mekkeye gitmek için hazırlanmak istediği gibi hareket edeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına rivayet eder.

Kahve falında depreme hazırlanmak inancını bir kenara atacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hazır valiz görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir düğüne hazırlanmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir