AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir düğüne hazırlanmak

Kahve falında bir düğüne hazırlanmak

Kahve falında bir düğüne hazırlanmak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir düğüne hazırlanmak gördüyseniz:

  • Gücünüzü gösterin.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlanmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir düğüne hazırlanmak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün için hazırlanmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir düğün için hazırlanmak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğününe hazırlanmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında hazırlanıp düğüne gitmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulur.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlandığını görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi düğününe hazırlanmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir