AnaSayfa / Genel / Kahve falında depreme hazırlanmak

Kahve falında depreme hazırlanmak

Kahve falında depreme hazırlanmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında depreme hazırlanmak gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında depreme hazırlanmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine inanılır.

Kahve falında hacca hazırlanmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında camiye gitmek için hazırlanmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında denize gitmek için hazırlanmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında doğum yapmaya hazırlanmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında bir düğün için hazırlanmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılmak için hazırlanmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, hayır duaları alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir