AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır su görmek

Kahve falında hazır su görmek

Kahve falında hazır su görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hazır su gördüyseniz:

  • Güzel bir şeyin başlangıcında olabilirsiniz.

Kahve falında hazır su görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hazır su içmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofra hazırlandığını görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında hazırlanmak süslenmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak için hazırlandığını görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlanmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kına gecesi için hazırlanmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yurtdışına gitmek için hazırlanmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir