AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazine bulmak

Kahve falında hazine bulmak

Kahve falında hazine bulmak her zaman neşeli olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hazine bulmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Kahve falında altın hazine bulmak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında toprak altında hazine bulmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dininden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinde hazine bulmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda hazine bulmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında hazine bulmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde hazine bulmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında hazine sandığı bulmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında hazine para bulmak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, hikmete kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir