AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla ucuruma gitmek

Kahve falında arabayla ucuruma gitmek

Kahve falında arabayla ucuruma gitmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla ucuruma gitmek gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Kahve falında arabayla ucuruma gitmek suç işleyeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçup gitmek alacaklarını tahsil edeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında havada uçan araba görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında arabayı uçurmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla denize uçtuğunu görmek insanların hayır dualarını alacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan arabaya binmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla uçtuğunu görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabaların uçtuğunu görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir