AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı uçurmak

Kahve falında arabayı uçurmak

Kahve falında arabayı uçurmak satışlarının ya da üretiminin artacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında arabayı uçurmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında araba uçtuğunu görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arabayla uçtuğunu görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan beyaz araba görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında uçan at arabası görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında arabaların havada uçtuğunu görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan araba görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, büyüleyeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayı uçurmak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir