AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan sulamak

Kahve falında hayvan sulamak

Kahve falında hayvan sulamak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında hayvan sulamak gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Kahve falında hayvan sulamak kar sağlayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillikleri sulamak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolları sulamak iç sıkıntınızın azalacağına, günahların af olacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla birini sulamak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine inanılır.

Kahve falında hortumla evi sulamak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında boş tarlayı sulamak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında mezara sulamak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar suladığını görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir