AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikleri sulamak

Kahve falında yeşillikleri sulamak

Kahve falında yeşillikleri sulamak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, olumsuz haberler alacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikleri sulamak gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Kahve falında yeşil biber sulamak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kafasının sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tarla sulamak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bitki sulamak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik sulamak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanı sulamak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye sulamak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında yeşillikleri sulamak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ağaç sulamak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir