AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla suya dusmek

Kahve falında arabayla suya dusmek

Kahve falında arabayla suya dusmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında arabayla suya dusmek gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba içinde su görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, zararların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba ve su görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabadan suya düşmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Kahve falında arabaya su doldurmak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı suyun içinde görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine inanılır.

Kahve falında arabayla suya girmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir