AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla suya girmek

Kahve falında arabayla suya girmek

Kahve falında arabayla suya girmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla suya girmek gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlardan ufak tefek detaylar sayesinde ayrılabilirsiniz.

Kahve falında arabayla suyun içine girmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında arabayla suya girmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında arabayla viraja girmek güzel huylarını terk edeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla ters yola girmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında arabayla denizde girmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla çıkmaz yola girmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına inanılır.

Kahve falında arabayla camiye girmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, merdiven atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve araba girmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir